Piese de schimb

Piese de schimb

Calitatea pieselor originale comercializate este garantata de producatori si asigura atingerea parametrilor de fiabilitate si productivitate. Pentru eficienta maxima in lucru a utilajelor, producatorii concep, testeaza si construiesc cu grija fiecare piesa astfel incat sa raspunda cerintelor si gradului de toleranta al fiecarui utilaj in parte.

Folosirea unor piese de schimb contrafacute, diferite de cele ale producatorilor, reprezinta un risc extrem de mare tradus prin costuri mari si perioada de imobilizare. Este dovedit tehnic ca orice astfel de piesa de schimb, desi arata in mare parte la fel ca o piesa de origine, are o calitate inferioara si o durata de viata mult mai scurta. Folosirea acestora dauneaza bunei functionari a echipamentului si poate duce la avarii grave.

Depozitul KUHN ROMANIA este in permanenta alimentat cu piese de uzura sau consumabile pentru modelele cele mai vandute in Romania.

Iar pentru a raspunde prompt la solicitarile dumneavoastra, aveti la dispozitie un numar de telefon dedicat: 0730.627.266