INDECO

In anul 1976, a fost fondata compania Indeco, in Italia, unde a tintit pozitia de lider national. Indeco a dezvoltat de asemenea parteneriate stabile in aproape toata Europa.

1980 - Dupa lungi procese de experimentare a produselor, Indeco a completat si lansat pe piata internationala, intreaga serie HB de ciocane hidraulice.

1986 - Dedicata celor mai noi tehnologii, Indeco a lansat primul ciocan hidraulic "inteligent " din lume, care avea capacitatea de a-si adapta frecventa si energia loviturilor in functie de duritatea materialului spart.

1990 - A fost infiintata Indeco North America si care a acoperit intreaga SUA, Canada si America Centrala cu o retea de peste 50 de dealeri autorizati.

1992 - Cand in Brazilia aproape ca nu se auzise de ciocanele hidraulice, Indeco isi face cunoscuta prezenta pe aceasta piata si devine unul dintre cei mai mari jucatori la nivel national din domeniul tehnologiilor pentru demolat.

1993 - Ia nastere Indeco Australia care in cursul a cativa ani devine lider national, cu o cota de piata de 30%.

1996 - Indeco sarbatoreste 20 de ani de existenta la Expozitia Internationala Samoter pentru echipamente de constructii si castiga Premiul International Samoter pentru remarcabila capacitate de cucerire a pietelor straine si pentru inovatie tehnologica.

2003 se mareste portofoliul de produse prin introducerea pulverizatoarelor fixe si rotative.

2004 este lansata noua serie de ciocane hidraulice HP (High Performance), disponibila in 20 de modele si 50 de combinatii diferite.