Noutati & presa

Komatsu Europe prezinta la Intermat 2018 incarcatorul WA380-8 in configuratia pentru deseuri si reciclare

 Un instrument flexibil si fiabil pentru a raspunde cerintelor de manipulare a deseurilor.

Komatsu Europe a prezentat echipamentul WA380-8 complet configurat pentru deseuri si operatiuni de reciclare. Incarcatorul WA380-8 este un executant versatil cu motor EU Stage IV si un consum de combustibil cu pana la 8% mai mic decat WA380-7.  Acesta ofera o combinatie remarcabila intre stabilitate, forta de rupere si tractiune si este perfect pentru orice operatiune de deplasare, transport sau incarcare. Atasamentele disponibile accentueaza versatilitatea masinii in aplicatiile de manipulare a deseurilor sau din cariere.

Industria de gestionare a deseurilor impune cerinte enorme pentru utilaje. Recunoscut pentru standardele de inalta calitate si fiabilitate, Komatsu ofera o gama larga de optiuni pentru varianta standard a utilajului. Aceste optiuni variate sunt testate si demonstrate pentru a proteja echipamentul impotriva deteriorarii chiar si in cazul opririlor accidentale neprevazute.

   

“Komatsu WA380-8 este instrumentul ideal pentru aceste aplicatii si medii provocatoare.” Spune Henrik Flohr, Senior Product Manager al Komatsu Europe. “Stabilitatea sa, cea mai buna de pe piata, combinata cu unghiul de articulare al sasiului de 40o in ambele parti, permite incarcatorului WA380-8 sa manipuleze cu usurinta o multime de atasamente, intr-un spatiu limitat.”Foarte confortabil, utilajul este controlat de o maneta multifunctionala cu comenzi integrate pentru 3 sau 4 circuite hidraulice.

Modelul WA380-8 standard dispune de un cadru de incarcare standard care poate fi extins cu un cadru de incarcare High-Lift sau Super High-Lift. Acestea sunt unicele solutii pentru a atinge inaltimea de incarcare a vehiculelor actuale.

Sistemul de post tratare a gazelor de esapament include un filtru diesel de particule Komatsu (KDPF) combinat cu un sistem de reducere catalitica selective (SCR). Aceasta combinatie ofera un nivel de regenerare pasiva imabatabil, nefiind necesara intreruperea lucrului, si genereaza niveluri foarte scazute de caldura a gazelor de esapament, ceea ce poate face ca WA380-8 sa fie alegerea ideala pentru a lucra in medii cu risc crescut de incendiu.

Sistemul de monitorizare KOMTRAX si Komatsu Care, programul Komatsu pentru clienti, ofera o gestionare superioara si suport pentru flota, protejand utilajele impotriva utilizarii incorecte, garantand eficienta si durata de functionare maxima.

Beneficii si optiuni ale WA380-8:

 • consum redus de combustibil cu pana la 8% mai mic decat WA380-7
 • conformitate cu standardele de emisii poluante EU Stage IV
 • sistem de reducere a gazelor – Komatsu Selective Catalytic Reduction (SCR), utilizand AdBlue®, cu sistem integrat de incalzire / racire
 • scaun nou pentru operator
 • noi capote motor cu deschidere laterala tip aripa
 • KOMTRAX „Step 5” – Liniste sufleteasca, costuri scazute si profit ridicat prin sistemul mobil de comunicare 3G: identificare operator / nivel Ad Blue / rapoarte de utilizare / rapoarte de furt a combustibilului / statutul utilajului, inclusiv al sistemului SCR
 • Komatsu CARE – Liniste sufleteasca, costuri scazute si profit ridicat cu sistemul SCR inclus in pachetul de suport Komatsu Care: 5 ani / 9.000 ore functionare garantie
 • scaun spatar inalt si incalzit – in dotarea standard
 • noul mod de lucru E-light care ajuta la reducerea consumului de combustibil cu pana la 8% fata de modul E al modelului WA380-7.
 • noul sistem automat de sapare – reduce oboseala operatorului si capacitate de incarcare ideala
 • cupa noua – usor de incarcat, creste productivitatea

Share this post