Noutati & presa

SAMOTER 2020 Manitowoc, o prezență puternică

SAMOTER 2020

Manitowoc, o prezență puternică

  • Grupul American Manitowoc va profita de prezența sa la cea mai mare expoziție din Europa din acest an, SAMOTER, pentru a expune cele mai populare macarale Grove și Potain – macarale GRT655L și RT550E de la Grove, împreună cu macaraua turn MDT219 și cele cu autoridicare Hup 32-27 și IGO 21, marca Potain,
  • Compania va fi prezentă cu o echipă numeroasă, ce va fi prezentă în cadrul standului F / 50-53 pentru a răspunde la orice întrebare pe care o pot avea vizitatorii.

 

În cadrul expoziției SaMoTer care va avea loc la Verona, Italia, în perioada 21-25 martie, Manitowoc va expune unele dintre cele mai populare și importante macarale ale sale.

În centrul atenției va fi macaraua Grove GRT655L, care a fost lansata cu succes la expoziția GIS (Giornate Italiane del Sollevamento) din Piacenza în octombrie anul trecut și reprezinta unul dintre cele mai noi modele de macarale de santier produse la fabrica din Niella Tanaro, Italia . Producția de serie a început să funcționeze începând cu trimestrul III, 2019 și primele unități au fost deja livrate.

 

Compactă dar cu rază mare de lucru

GRT655L este o macara compactă cu o lățime maximă de 3 m și cel mai lung braț din clasa sa, care poate atinge 43 m. Aceastat reprezintă o alegere ideală pentru companiile de închiriere, precum și pentru cele care efectuează lucrări de întreținere în industria de petrol și gaze.

Datorită succesului deosebit avut pe piață, compania Grove a proiectat și realizat o macara din aceeași clasă,  GRT655, care este recomandată pentru utilizarea în cadrul companiilor de construcții și a celor care realizează lucrări de întreținere. Diferența principală dintre cele două modele este dată de braț, care este mai lung în cazul macaralei GRT655L. Toate macaralele din această clasă au garantie standard doi ani.

„GRT655L a fost bine acceptat de piață”, spune Federico Lovera, manager de produs în cadrul companiei Manitowoc  pentru macarale de santier. „Clienții apreciază că acest model este realizat mai aproape, în Europa în cadrul unei fabrici ultra moderne și poate fi livrat  într-un termen relativ scurt.”

Enrico Angiolini, director de vânzări pentru Europa: „Calitatea acestor macarale produse în Europa este calitatea garantată Manitowoc, iar noile generații sunt produse cu adevărat superioare.”

Al doilea model de macara care va fi prezentată la SAMOTER este GROVE RT550E, unul dintre cele mai bine vândute modele din Europa.  Mulți clienți au achiziționat-o ca înlocuitor pentru automacarale vechi cu două axe. La fel ca modelul GRT655L, Grove RT550E este solicitat în special datorită designului său compact dar și a brațului său lung de 39 m. Aceste caracteristici permit transportarea sa simplă și rapidă de la un punct de lucru la altul, , respectând reglementările rutiere europene, capacitatea sa fiind de 45 t. Începând cu anul 2020, Grove RT550E este disponibilă cu un nou motor Euromot 5, care oferă o putere mai mare cu 5% , un cuplu mai mare cu 31%, dar și o greutate mai mică și un consum de combustibil redus.

 

Cel mai scăzut TCO (cost de utilizare)

Atât modelul Grove GRT655L cât și RT550E oferă un cost total de utilizare foarte redus. Sistemul de management electronic Eco-Mode reduce consumul de combustibil, în timp ce alte piese esențiale, precum sistemele de prindere ale brațului sau frânele cu disc hidraulic, asigură costuri reduse de întreținere. Ambele modele sunt, de asemenea, disponibile cu sistemul telematic de control Industry 4.0. Acest sistem oferă date despre funcționarea macaralei în timp real, informațiile cele mai importante fiind cele despre încărcarea sa în timpul lucrului, raza de acțiune și alertele de depășire de sarcină dar și informațiile transmise operatorului de către coordonatorul operațiunilor de transport din cadrul unei întreprinderi.

Macaraua turn Potain MDT 219, are un avantaj deosebit asupra competitorilor, și anume sistemul CCS (Manitowoc Crane Control System) cu care vine în dotarea standard.  Datorită tehnologiei CCS, operatorul are un confort deosebit în timpul lucrului, un control total și rapid al funcțiilor de lucru, toate aceste avantaje având ca scop final obținerea celor mai bune performanțe de lucru. Aceasta este una dintre cele mai utilizate macarale turn destinate construcțiilor rezidențiale și industriale, fiind populară printre companiile de închiriere, dar fiind de asemenea apreciată și de către firmele mari de construcții, care le achiziționează pentru propriile șantiere.

O altă macara care va fi prezentă în cadrul SAMOTER este modelul Potain Hup 32-27, aceasta făcând parte din noua generație de macarale autoridicatoare ce includ cea mai recentă tehnologie. Datorită performanței și capacității lor de ultimă generație, atât Hup 40-30, cât și modelul Hup 32-27 sunt solicitate în special pe piața europeană.

Macaralele din gama Hup oferă o versatilitate deosebită datorită configurațiilor lor ce poate atinge 20 de variante de utilizare. De asemenea, acestea pot fi configurate foarte ușor datorită software-ului original Smart Set-up. Macaralele Hup lansate în fabricatie in 2017 sunt acum un standard de referință în industria macararelor autoridicătoare.

Pentru mai multe detalii tehnice si cerere oferta va rugam sa accesati urmatorul link:

GAMA POTAIN MACARALE

Share this post