Noutati & presa

Macaralele Grove RT550E pentru teren accidentat, la lucru în industria petrochimică

De curând patru macarale model Grove RT550E pentru teren accidentat, au fost achiziționate în Italia de o firmă specializată în activități de construcție și întreținere în domeniul petrochimiei. Reprezentanții companiei au ales acest tip de echipament datorită design-ului său compact, al manevrabilității și al performanței superioare de ridicare la înălțime de care dispune.

Cu operațiuni de lucru ce se desfășoară predominant în medii petrochimice, echipa de lucru este obișnuită să lucreze în zone dificile, extrem de înguste. Drept urmare, pentru cumpărător au fost importante câteva caracteristici tehnice precise ale mașinii, aceasta trebuind să ridice sarcini mari cu cea mai mică amprentă la sol posibilă.

Cum au caracterizat modelul cumpărătorii și bineînțeles utilizatorii macaralei: “Modelul RT550E întrunește perfect cerințele noastre. Este capabil să efectueze operațiuni de ridicare ce anterior erau posibile doar cu ajutorul unei macarale all-terrain cu două osii, ceea ce înseamnă că, totodată, are un cost total de exploatare/întreținere mai mic.  Mai mult decât atât, cu ajutorul Sistemului Manitowoc de Control al Macaralei (CCS), funcțiile joystick-ului sunt configurabile pentru absolut toate funcțiile macaralei (întoarcere, ridicare, telescoparea brațului sau controlul brațului suplimentar). Diagrama de sarcină și vitezele de lucru pot fi, de asemenea, reglate în funcție de necesitățile operatorului”.

Macaraua RT550E are o capacitate de ridicare maximă 45 de t și un braț cu o lungime de 39 de m, pe scurt cele mai bune dotări din clasa sa, la ambele categorii. Măsurând în lungime mai puțin de 12 m și cu o lățime de 2,55 m și o greutate sub 29 de t, RT550E este o macara compactă care întrunește perfect toate reglementările europene pentru echipamentele din categoria grea. Câteva caracteristici care au făcut din acest model unul preferat pentru specialiștii europeni și nu numai.

Share this post