Noutati & presa

Produsele de frunte ale Komatsu si ultimele inovatii la Samoter

Komatsu Europe International NV a participat la a 30-a editie a Samoter, expozitie internationala trianuala pentru echipamente terasiere de constructii, care a avut loc in Verona, Italia, intre 22 februarie si 25 februarie 2017.

Produsele de frunte ale Komatsu si ultimele inovatii au fost prezentate intr-un stand de 1.100 m2. De asemenea, un spatiu exterior dedicat intampinarii vizitatorilor cu demonstratii “live” ale beneficiilor sistemului inteligent Komatsu de control a utilajelor, sistem integrat pe un excavator PC210LCi-11 si pe un buldozer D51EXi-24.

La Samoter au fost prezentate 21 de utilaje Komatsu. Printre acestea au stralucit un excavator hibrid HB365-3 de 36t in ultima configuratie lansata (cu sasiu ingust, “NLC”), noi modele de utilaje Komatsu cu control inteligent, modelul preliminar al viitorului midi excavator PW118MR-5, si cele mai noi mini excavatoare Komatsu  “MR-5”.

Generatia noua de mini excavatoare MR-5 valorifica know-how-ul fara egal Komatsu si resurse din toata lumea pentru a aduce valorile industriale de top in sectorul mini excavatoarelor. Gama de miniexcavatoare MR-5 include numeroase caracteristici remarcabile in premiera pentru acest sector. Confortul operatorului, securitatea, in lucru, conceptia ergonomica, consumul scazut de combustibil, gradul ridicat de controlabilitate, precum si specificatiile numeroase si deosebite, unice pentru aceasta clasa de utilaje,  aflate in dotarea standard satisfac cele mai inalte nivele ale asteptarilor clientilor de la un miniexcavator.

Dl Enrico Prandini, Managing Director al komatsu Italia Manufacturing, a declarat:

“In ciuda situatiei economice generale din Italia, sectorul echipamentelor terasiere a aratat, in ultimii 2 ani, semne consistente de crestere, ceea ce contribuie la readucerea Italiei printre pietele de top ale Europei.

Am cantarit foarte atent decizia noastra de participare la Samoter. Komatsu a facut recent investitii uriase intr-o noua linie de asamblare si vopsit in cadrul uzinei noastre din Italia, si dorim ca acest lucru sa determine o imbunatatire a pozitiei noastre atat pe piata, cat si pe plan international. Samoter este un eveniment strategic atat pentru sectorul echipamentelor terasiere de constructii din Europa, cat si pentru reteaua noastra de distributie din Italia. Sunt convins ca partenerii, clientii nostri vor aprecia eforturile facute de Komatsu pentru a prezenta atat de multe modele noi si pentru a raspunde asteptarilor lor.

Aceasta este a 30-a editie a Samoter, iar Komatsu Europe va sarbatori cea de-a 50-a aniversare in 2017. Aceste aspecte istorice ale activitatii noastre reprezinta de asemenea un factor important. Samoter este un reper pentru compania noastra si un moment ideal pentru a prezenta ultimele inovatii Komatsu”.

 Noile utilaje Komatsu prezentate la Samoter

– mini excavatoare MR-5

– excavator hybrid HB365NLC-11

– excavator hidraulic pe senile PC210LCi-11 cu sistem inteligent de control integrat

– buldozere D51EXi-24 si D37PXi-24 cu sistem inteligent de control integrat

– incarcator frontal WA320-8

– excavator hidraulic pe senile PC170LC-11

– excavator hidraulic pe pneuri PW118MR-11 (preliminar)

Share this post