Noutati & presa

Etapă istorică: Grove își sărbătorește cea de-a 75-a aniversare

Etapă istorică: Grove își sărbătorește cea de-a 75-a aniversare

• Timp de 75 de ani, Grove a furnizat în mod constant inovații de ridicare care au alimentat unele dintre cele mai bine vândute macarale mobile din toate timpurile.
• Ceea ce a început într-un garaj din Shady Grove, Pennsylvania, S.U.A., este acum o marcă globală de macarale, cu operațiuni în întreaga lume.
• Grove își sărbătorește piatra istorică pe tot parcursul anului, evidențiind unele dintre cele mai cunoscute modele, proiectele pe care le-a finalizat și oamenii care conduc succesul continuu al companiei.

Grove își sărbătorește cea de-a 75-a aniversare în 2022, o piatră de hotar semnificativă pentru unul dintre cei mai renumiți și prolifici producători de macarale din lume.

Grove a fost lansat în 1947 într-un garaj din Shady Grove, Pennsylvania, SUA. Frații Grove – John și Dwight și Wayne Nicarry – construiau vagoane de fermă când și-au dat seama că au nevoie de o modalitate mai eficientă de a transporta materiile prime. John a proiectat o macara rudimentară pe pneuri, dând naștere primei macarale mobile Grove. În timp, el va produce primele macarale industriale mobile, hidraulice, iar Grove va trece de la o companie de mașini agricole la o companie de macarale.

Astăzi, Grove este una dintre cele mai recunoscute mărci de macarale din lume, cu operațiuni în întreaga lume. În 2002, a devenit parte a portofoliului de mărci de macarale Manitowoc și continuă să-și dezvolte linia de macarale pentru toate terenurile, teren accidentat, camioane și macarale industriale. În ciuda schimbărilor în tehnologiile de ridicare, un lucru a rămas constant: încrederea pe care Grove le insuflă clienților din întreaga lume.

„Suntem extrem de mândri să sărbătorim călătoria extraordinară a lui Grove în ultimii 75 de ani”, a declarat Aaron Ravenscroft, președinte și CEO al The Manitowoc Company, Inc. „O piatră de hotar ca aceasta ne oferă oportunitatea de a privi înapoi și de a admira ceea ce a făcut Grove. succes, în timp ce ne inspiră să ne îndreptăm spre obiectivele noastre viitoare. Pentru Grove, este o tradiție de performanță, fiabilitate, durabilitate, inovație și suport. Recunoștința noastră sinceră se adresează clienților noștri și operatorilor de macara care au contribuit la promovarea moștenirii Grove.”

Share this post