Noutati & presa

McCloskey a lansat noul concasor Impact I44RV3

Noul design oferă productivitate mai mare, putere crescută și costuri cu combustibilul mai mici

Producătorul McCloskey International a lansat pe piață o versiune mai eficientă a concasorului mobil cu impact I44R. 

 

Noul I44Rv3 combină productivitatea unui impactor de 44” cu versatilitatea unui sistem complet de sortare și recirculare, ce le permite utilizatorilor să obțină un produs final concasat și sortat în funcție de necesități, cu un singur echipament.

Ca urmare a vizitelor în întreaga lume făcute pe șantierele de lucru ale clienților, feedback-ul primit din partea acestora a avut ca rezultat implementarea mai multor schimbări importante, respectiv un sistem de acționare directă, un flux crescut de material concasat, o presortare de capacitate mai mare și un șasiu ce permite accesul ușor la componente pentru întreținere.

Banda transportoare radială de retur a concasorului I44Rv3 este acum acoperită pe întreaga ei lungime, pentru a controla emisiile de praf și pentru a facilita operatorilor recircularea refuzului de ciur rezultat de la sortator înapoi în buncărul de alimentare sau pentru a descărca radial materialul concasat la un unghi de 90° în timpul funcționării.

Alte dotări noi includ un șasiu al concasorului într-o construcție care ușurează accesul pentru service,  sistem de presortare mărit format din două site și o acționare directă a concasorului care furnizează mai multă putere, în condițiile unui consum mai mic de combustibil.

Eficiența sa superioară are la bază un design nou, în special pentru a crește fluxul de material prelucrat. Fiecare subansamblu are dimensiuni mai mari, comparativ cu cele ale modelului anterior, lucru ce permite o alimentare fără restricții și fără blocaje. Pereții laterali drepți dirijează materialul pe măsură ce acesta trece prin  fiecare secțiune: buncăr alimentare, către presortator, camera de alimentare concasor și către un alimentator vibrant cu capacitate mărită aflat după impactor (opțional).

Sistemul de presortare cu două nivele de 7’ a modelului I44Rv3 separă mai eficient sortul fin de material, optimizând productivitatea concasorului și furnizează piatra sortată cu ajutorul unei pâlnii către o bandă transportoare laterală cu lățime de 650 de mm. Și banda transportoare principală este acum mai lată (1200 mm/48”), pentru a permite trecerea unei cantități mai mari de material presortat, asigurând și o mai bună descărcare din camera de concasare.

Versatilitatea concasorului I44Rv3 și designul îmbunătățit îl fac echipamentul ideal pentru aplicațiile de lucru cele mai dificile, incluzând reciclarea de asfalt sau beton, concasarea de rocă dură, activități de construcții sau demolări.

„Feedback-ul primit de la clienții noștri ne-a ajutat să îmbunătățim continuu produsele noastre, bazat pe nevoile producției și ale business-ului lor. Reproiectarea liniei concasoarelor cu impact a rezultat din colaborarea dintre McCloskey și clienții noștri”, a spus Paschal McCloskey, Președinte și CEO al McCLoskey International. „Aceste modificări ale designului permit creșterea producției la alt nivel, astfel încât vom continua să căutăm moduri noi și inovative de dezvoltare ale produselor noastre, pentru a răspunde provocărilor venite de la proiectele de pe tot globul”.

Share this post