Noutati & presa

Marcom participa la cea de-a 24-a editie a targului AGRARIA, de la Jucu

Marcom va fi prezenta pentru a doua oara in cadrul targului AGRARIA.

Ne puteti gasi la standul E35, in imediata apropiere a zonei de demonstratii, langa aleea principala.

AGRARIA este primul targ care, din anul 1995 si pana in prezent, si-a cladit, editie dupa editie, un nume puternic, devenind evenimentul agricol numarul 1 al Transilvaniei.

Ajunsa la cea de a 24-a editie, AGRARIA va avea loc anul acesta in perioada 19 – 22 Aprilie 2018, in localitatea Jucu, județul Cluj.

Marcom va fi prezenta pentru a doua oara in cadrul targului AGRARIA, punand la dispozitia Dumneavoastra cele mai noi manipulatoare telescopice Dieci si Komatsu, specialistii companiei fiind pregatiti sa raspunda intrebarilor Dumneavoastra .

Ne puteti gasi la standul E35, in imediata apropiere a zonei de demonstratii, langa aleea principala.

   

Va asteptam alaturi de noi pentru a descoperi care sunt cele mai noi tehnologii si cele mai eficiente solutii pentru cresterea productivitatii Dumneavoastra in agricultura!

Marcom este o companie cu capital 100% romanesc, fondata in 1992. Avand la baza principiile solide ale unei afaceri de familie, Marcom isi incepe dezvoltarea in mediul de afaceri nou creat dupa 1989.

La 26 de ani de la infiintare, filozofia Marcom ramane neschimbata: livram clientilor nostri echipamente de cea mai buna calitate, serviciile cele mai bune din piata, consumabile, uleiuri si piese de schimb originale.

De 26 de ani alaturi de clientii nostri!

Share this post